Email problemen (o.a. bij @home gebruikers)

Een lastig probleem treedt de laatste tijd steeds vaker op. De email nieuwsbrief van Transition Town Roermond wordt niet bezorgd bij abonnee’s met een emailadres bij @home. Om onbekende redenen wordt de email geweigerd. Andere gebruikers krijgen wel de mail. Het lastige is dat het niet elke keer voor komt, dat maakt het oplossen nog lastiger. De webmaster heeft al met alle partijen contact gehad maar niemand snapt het probleem. Als jij een @home adres hebt en vermoedt dat je geen of minder post ontvangt dan kun je wellicht wat vaker op de website kijken. Je kunt daar ook de laatste nieuwsbrief lezen in het nieuwsbriefarchief.

Ook het beantwoorden van de nieuwsbrief met “ja ik kom” kan tot een mail-fout leiden. In dat geval is de oplossing simpel. Een apart mailtje aan info(at)transitiontownroermond.nl kom dan wel gewoon aan.

Een laatste optredend lastig probleem is dat je een foutmelding krijgt die er op lijkt te wijzen dat je mailtje niet aankomt doordat de mailbox vol is. Onze mailbox kan niet vol maar blijkbaar kan er wel tijdelijk een probleem zijn. Je kunt het dan later nog eens proberen.

Heel lastig allemaal en een exponent van de moderne techniek waar in de combinatie website-hosting provider, internet provider bij jou en alle tussenliggende software blijkbaar niet altijd alles goed gaat.

Je kunt natuurlijk ook het twitter account in de gaten houden: @TTRoermond Dan heb je van een aantal van deze problemen in elk geval geen last!

 

This entry was posted in blog, Tips. Bookmark the permalink.

Leave a Reply