Subsidie mogelijk voor de deelnemers

Goed nieuws voor alle deelnemers aan het “500 zonnedakenproject in Roermond”. Op 8 mei is er besloten om op 21 mei weer een subsidie mogelijk te maken voor energiebesparing, inclusief zonnepanelen. Eigenaren van woningen kunnen tot 1000 euro subsidie krijgen voor zonnepanelen. Op 8 juni is bekend gemaakt dat de oorspronkelijke 1 miljoen is vergroot naar 8 miljoen. Ik raad alle deelnemers van ons project aan, de subsidie op tijd aan te vragen en te profiteren van dit positieve besluit!

Voor huurders wordt nog een actie aangekondigd in dit stuk. Op 8 juni is daarover ook besloten, maar die details ken ik nog niet.

Lees hier het volledig stuk in de Limburger en klik op de website van de provincie voor de details van de regeling en waarvoor subsidie wordt gegeven.

Op 8 Juni werden ook de landelijke regels voor de subsidie bekend. 15% subsidie op de materialen met een maximum van 650 euro. Lees hier de details. Deze subsidie is lager dan de 1000 euro die je nu in Limburg kan krijgen en zou niet stapelbaar zijn. Geen enkele reden om nog te wachten zou ik zeggen. (misschien kun je wel beide subsidies krijgen, vraag ernaar bij de installateur)

This entry was posted in blog, subsidie, Werkgroep Energie. Bookmark the permalink.

One Response to Subsidie mogelijk voor de deelnemers

 1. Hero Bos says:

  Mijne heren,

  Welke firma bevelen jullie aan om in zee te gaan om zonnecellen op mijn dak te leggen??
  Ik heb contact gehad met meerdere fa’s, maar of ze laten niets meer weten zodra ik aanvullend vragen heb over hun offerte of ze leveren alleen en sluiten niets aan.

  gaarne Uw advies in deze

  met vriendelijke groet
  Hero Bos

Leave a Reply